Webshop met makkelijke betaalmogelijkheden.

WEBSHOP LATEN MAKEN

4.4/5

Beoordeeld met een 9,1

Video afspelen

Extreem veel bezoekers

Je nieuwe webshop wordt ook meteen zoekmachine vriendelijk gebouwd waardoor je straks extreem veel interessante bezoekers naar je webshop ontvangt omdat je hoog staat in Google. Hierdoor ben je straks ook nog eens een autoriteit binnen je markt. 

Meer klanten

Omdat je webshop direct uitstraalt waar je doelgroep naar zoekt, trek je meer klanten met je nieuwe en onweerstaanbare webshop. Hierdoor zal je klantenbestand vergroten. Met een goede en professionele site wek je vertrouwen en dus meer inschrijvingen of aanvragen.

10 x zoveel naamsbekendheid

Doordat jij explosief aanwezig bent en natuurlijk online komt met een verrassende webshop, krijg jij binnen no time 10x zoveel naamsbekendheid. Jouw unieke stijl van design, tekst en afbeeldingen blijft hangen. Jouw identiteit onderscheid jouw van je concurrenten.

Webshop laten maken

Een webshop laten maken die 10x zoveel klanten trekt...

Webshop laten maken? Je bent een enthousiaste ondernemer en weet precies wat je wilt bereiken. Namelijk een modern bedrijf starten die ook nog eens online succesvol moet zijn. Alleen mis je nog een fantastische webshop waarmee je online kunt gaan knallen.

Die ideale webshop zit al in je hoofd. Want je hebt je concurrenten bespioneert 😉.  Je website moet strak zijn, online goed vindbaar zijn en op mobiel aantrekkelijk zijn, om daar ook een handvol klanten te verleiden. 

Wat als wij je vertellen dat Krachtig Webdesign meer biedt dan webshop laten maken? Want wij bouwen niet alleen aantrekkelijke websites, maar ook echt sites die 10x zoveel opleveren. En daarnaast zo goed zijn dat je amber naar je website hoeft om te kijken – maar alleen nog maar je mailbox in de gaten hoeft te houden voor aanvragen of aanmeldingen. Dus voor het webshop laten maken hoef je zeker niet verder te zoeken.

Handig om te weten: onze websites doen niet moeilijk 😉, je kan ze makkelijk beheren.

Webshop laten maken

Ondernemers die nu een geweldige site hebben:

Webshop laten maken kosten

Een website laten maken inclusief SEO speciaal voor ondernemers uit Den Haag

94% raadt ons aan!

4.4/5

Werkwijze webshop laten maken

Stap 1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we eerst je wensen in kaart. Ongetwijfeld denken wij met je mee en zullen wij ook tips en tricks meegeven om jouw online doelen te behalen.

Stap 2. Voorstel eerste ontwerp

Vervolgens vertalen we deze wensen naar een voorbeeld ontwerp en leggen het aan jou voor. Wanneer je een akkoord hebt gegeven, gaan we verder met bouwen.

Stap 3. Eindcontrole en LIVE gaan

In de eindfase voeren we samen met jou een eindcontrole uit en wanneer jij toestemming geeft, gaan we LIVE en staat op dat moment jouw nieuwe website online!

10+ jaar webdesign ervaring

Webshop laten maken

Een responsive webshop laten maken kan er voor zorgen dat jouw website 10x zoveel verkoopt. Hoe dat kan? Dat is heel simpel. Je webshop is er ook helemaal op gericht op mobiel. Dat betekent dat je webshop er niet alleen op desktop goed uitziet. Maar ook op tablet en smartphones.

Landelijk zijn er ruim 8,5 miljoen smartphonesbezitters en dat is voor jou natuurlijk een enorme kans als ondernemer. Dit levert jou een continue stroom aan klanten op en dus hoge conversies

Conversiegericht

Professionele webshop laten maken

Webshop laten bouwen door ons is de beste manier om jouw webwinkel 100% professioneel te bouwen in jouw eigen huisstijl. Het laatste wat je wilt is een kleurplaat. Want je site moet wat opleveren. Met webshop laten maken is dit zo geregeld.

Met ons meest geavanceerde opties heb jij straks een website die professionaliteit en vooral ook vertrouwen uitspreekt naar je doelgroep toe. Of het nou gaat om de afbeeldingen, gebruiksgemak of juist simpele details. Alles is er op gericht om jouw bezoekers om te zetten in betalende klanten en jouw bedrijf sterk te vertegenwoordigen. 

Daarnaast is je webshop extreem goed SSL beveiligd waardoor je meer vertrouwelijker overkomt bij je doelgroep en jouw gegevens gewoon in veilige handen blijven.

Hoger in Google

Goed vindbaar

Wanneer jij geen bezoekers krijgt naar je webshop – is je webshop praktisch waardeloos. En daarom is het belangrijk dat jij goed vindbaar bent met je webshop in de gratis zoekresultaten van Google.

Hoe lekker vind je het om te horen dat wij daar al rekening mee hebben gehouden? Dit hebben wij gedaan door zoekwoord analyses uitgevoerd te hebben. Dat houdt in dat we de voor jou interessante zoekwoorden hebben achterhaald en je webshop daar op hebben afgestemd, zodat jij daar met je webshop hoog op scoort in de zoekmachine. Maar ook een logische structuur en gebruiksvriendelijkheid van je site is belangrijk en bepaalt hoe goed je scoort. 

SEO wordt dus in grote maten uitgevoerd, zodat je als ondernemer niet bang hoeft te zijn om online onvindbaar te blijven. Dit is allemaal inbegrepen bij het proces van webshop laten maken.

computer-display

Veelgestelde vragen FAQ

Bij ons betaal je voor het laten maken van een webshop maandelijks € 114,- all-in. Dat betekent je een complete webshop hebt en helemaal niets mist. Daarnaast is alles direct opzegbaar en zit je nergens aan vast.

Jazeker! Wij werken met een gebruiksvriendelijk CMS systeem waarin je je webshop kunt aanvullen en uitbreiden met nieuwe producten zonder kennis te moeten hebben van techniek. Mocht je er toch niet uitkomen, dan staan we natuurlijk klaar om je te helpen.

Wij gebruiken een populair systeem WordPress. En dat is niet zomaar! Dit is 1 van de meestgebruikte platform waarin 40% van alle websites op draait. 

Jouw webshop is straks 100% jouw eigendom. Dat houdt ook dat je domeinnaam en hosting ook compleet van jou zijn. Mocht je er dus onverhoopt mee stoppen. Dan komt alles onder jou te staan.

Waarom Krachtig Webdesign?

Webshop laten maken? Vraag direct een offerte aan!