Voor maar € 115,- per maand all-in en direct opzegbaar

WEBSITE LATEN MAKEN?

4.4/5

Beoordeeld met een 9,1

Video afspelen

Extreem veel bezoekers

Je nieuwe website wordt ook meteen zoekmachine vriendelijk gebouwd waardoor je straks extreem veel interessante bezoekers naar je website ontvangt omdat je hoog staat in Google. Hierdoor ben je straks ook nog eens een autoriteit binnen je markt. 

Meer klanten

Omdat je website direct uitstraalt waar je doelgroep naar zoekt, trek je meer klanten met je nieuwe en onweerstaanbare website. Hierdoor zal je klantenbestand vergroten. Met een goede en professionele site wek je vertrouwen en dus meer inschrijvingen of aanvragen.

10 x zoveel naamsbekendheid

Doordat jij explosief aanwezig bent en natuurlijk online komt met een verrassende website, krijg jij binnen no time 10x zoveel naamsbekendheid. Jouw unieke stijl van design, tekst en afbeeldingen blijft hangen. Jouw identiteit onderscheid jouw van je concurrenten.

Website laten maken

Een website die 10x zoveel klanten trekt...

Website laten maken? Je bent een enthousiaste ondernemer en weet precies wat je wilt bereiken. Namelijk een modern bedrijf starten die ook nog eens online succesvol moet zijn. Alleen mis je nog een fantastische website waarmee je online kunt gaan knallen.

Die ideale website zit al in je hoofd. Want je hebt je concurrenten bespioneert 😉.  Je website moet strak zijn, online goed vindbaar zijn en op mobiel aantrekkelijk zijn,  om daar ook een handvol klanten te verleiden. 

Wat als wij je vertellen dat Krachtig Webdesign meer biedt dan website laten maken? Want wij bouwen niet alleen aantrekkelijke websites, maar ook echt sites die 10x zoveel opleveren. En daarnaast zo goed zijn dat je amber naar je website hoeft om te kijken – maar alleen nog maar je mailbox in de gaten hoeft te houden voor aanvragen of aanmeldingen. Dus voor het website laten maken hoef je zeker niet verder te zoeken.

Handig om te weten: onze websites doen niet moeilijk 😉, je kan ze makkelijk beheren.

Website laten maken

Webdesign werk

Ondernemers die nu een geweldige site hebben:

Kosten om een website te laten maken?

Een website laten maken inclusief SEO speciaal voor ondernemers

94% raadt ons aan!

4.4/5

Werkwijze website laten maken

Stap 1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we eerst je wensen in kaart. Ongetwijfeld denken wij met je mee en zullen wij ook tips en tricks meegeven om jouw online doelen te behalen.

Stap 2. Voorstel eerste ontwerp

Vervolgens vertalen we deze wensen naar een voorbeeld ontwerp en leggen het aan jou voor. Wanneer je een akkoord hebt gegeven, gaan we verder met bouwen.

Stap 3. Eindcontrole en LIVE gaan

In de eindfase voeren we samen met jou een eindcontrole uit en wanneer jij toestemming geeft, gaan we LIVE en staat op dat moment jouw nieuwe website online!

10+ jaar webdesign ervaring

Responsive website laten maken

Een responsive website laten maken kan er voor zorgen dat jouw website 10x zoveel verkoopt. Hoe dat kan? Dat is heel simpel. Je website is er ook helemaal op gericht op mobiel. Dat betekent dat je website er niet alleen op desktop goed uitziet. Maar ook op tablet en smartphones.

Landelijk zijn er ruim 8,5 miljoen smartphonesbezitters en dat is voor jou natuurlijk een enorme kans als ondernemer. Dit levert jou een continue stroom aan klanten op en dus hoge conversies

Conversiegericht

Professionele website laten maken

Webdesign is de beste manier om jouw website 100% professioneel te bouwen in jouw eigen huisstijl. Het laatste wat je wilt is een kleurplaat. Want je site moet wat opleveren. Een website laten maken is zo geregeld.

Met ons meest geavanceerde opties heb jij straks een website die professionaliteit en vooral ook vertrouwen uitspreekt naar je doelgroep toe. Of het nou gaat om de afbeeldingen, gebruiksgemak of juist simpele details. Alles is er op gericht om jouw bezoekers om te zetten in betalende klanten en jouw bedrijf sterk te vertegenwoordigen. 

Daarnaast is je website extreem goed SSL beveiligd waardoor je meer vertrouwelijker overkomt bij je doelgroep en jouw gegevens gewoon in veilige handen blijven.

Hoger in Google

Goed vindbaar

Wanneer jij geen bezoekers krijgt naar je website – is je website praktisch waardeloos. En daarom is het belangrijk dat jij goed vindbaar bent met je website in de gratis zoekresultaten van Google.

Hoe lekker vind je het om te horen dat wij daar al rekening mee hebben gehouden? Dit hebben wij gedaan door zoekwoord analyses uitgevoerd te hebben. Dat houdt in dat we de voor jou interessante zoekwoorden hebben achterhaald en je website daar op hebben afgestemd, zodat jij daar met je website hoog op scoort in de zoekmachine. Maar ook een logische structuur en gebruiksvriendelijkheid van je site is belangrijk en bepaalt hoe goed je scoort. 

SEO wordt dus in grote maten uitgevoerd, zodat je als ondernemer niet bang hoeft te zijn om online onvindbaar te blijven. Dit is allemaal inbegrepen bij het proces van een website laten maken.

computer-display

Veelgestelde vragen FAQ

Bij ons betaal je voor het laten maken van een website maandelijks € 115,- all-in. Dat betekent je een complete website hebt en helemaal niets mist. Daarnaast is alles direct opzegbaar en zit je nergens aan vast.

Jazeker! Wij werken met een gebruiksvriendelijk CMS systeem waarin je je website zelf kunt aanpassen zonder kennis te moeten hebben van techniek. Mocht je er toch niet uitkomen, dan staan we natuurlijk klaar om je te helpen.

Wij gebruiken een populair systeem WordPress. En dat is niet zomaar! Dit is 1 van de meestgebruikte platform waarin 40% van alle websites op draait. 

Jouw website is straks 100% jouw eigendom. Dat houdt ook dat je domeinnaam en hosting ook compleet van jou zijn. Mocht je er dus onverhoopt mee stoppen. Dan komt alles onder jou te staan.

Waarom Krachtig Webdesign?

Website laten maken? Vraag direct een offerte aan!